JÄRELVAADATAV Kotsari korvidest Kullamäe kunagise leivaisa vastu ei piisanud

Postimees Sport
Copy
Maik-Kalev Kotsar
Maik-Kalev Kotsar Foto: IMAGO/BEAUTIFUL SPORTS/Mohwinkel/Scanpix

Eesti korvpallikoondise keskmängija Maik-Kalev Kotsar ja tema leivaisa Hamburg Towers lõpetasid Saksamaa korvpalli meistrivõistluste põhiturniiri 67:77 kaotusega Bambergi Brose Basketile.

Saksamaa meistrivõistluste mängud on nähtavad vaid Postimehe digitellijatele. Kui sul tellimust pole, saad seda teha SIIN. Kotsari ja Towersi mängude edasise ajakavaga on võimalik tutvuda SIIN.

Bamberg, mis on muideks Gert Kullamäe endine koduklubi, alustas kohtumist paremini, võites avaveerandi 19:15, kuid poolajapausile mindi ikkagi 38:38 viigiseisul.

Kolmas veerandaeg kuulus aga täielikult võõrustajatele, ning Bamberg pääses ette 65:47. Sellest piisaski, et kohtumine 77:67 võita ning seeläbi ka viimasena ehk kaheksandana play-off'i lipsata.

Võitjate mänguvankrit vedas mängujuht Justin Robinson, kelle saldoks jäi 20 punkti Hamburgi resultatiivseim oli Kotsar, seda 14 silmga. Lisas kogunes meie mehe kontosse 6 lauapalli, 1 vaheltlõiget ja 1 korvisööt. 

Kui kiigata ette Saksamaa korvpalli sõelmängudele, siis seal läheb seitsmenda asetusega Hamburg vastamisi Bonniga. Põhiturniiril kohtuti omavahel kaks korda ning kui koduplatsil tuli Towersil tunnistada vastaste 85:73 paremust, siis jaanuaris toimunud võõrsil mängul õnnestus Hamburgil omakorda 92:80 võita.

Hamburgi ja Bonni omavaheline seeria on mõistagi vaadatav ka Postimehe vahendusel!

Standings provided by SofaScore LiveScore

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles