Ancelotti avaldas valemi, kuidas Manchester Cityst jagu saada

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Carlo Ancelotti lubas Hispaania meistritiitli puhul endale ühe sigari.
Carlo Ancelotti lubas Hispaania meistritiitli puhul endale ühe sigari. Foto: twitter

Jalgpalli Meistrite liigas kohtuvad kolmapäeva õhtul Madridi Real ja Manchester City. Avamängu võitis koduväljakul 4:3 Inglismaa meeskond.

Teisipäeval peetud pressikonverentsil oli Madridi Reali peatreener Carlo Ancelotti eelseisva mängu osas optimistlik. Ta meenutas, et Real on tänavu Meistrite liiga väljalangemismängudes suutnud raskest seisust välja tulla nii PSG kui ka Chelsea vastu.

Kohtumise eel juhti Ancelotti tähelepanu Reali kaitsemängule. Nimelt on Reali vastu tehtud viies väljalangemismängus kokku 95 pealelööki.

«See on tõsi. Kui mängiksime madalama liiniga, siis võib-olla ei löödaks meie väravale 99 korda peale. Kuid oleme nendes mängudes ka ise palju väravaid löönud. PSG-le lõime kolm, Chelseale viis ja Manchester Cityle kolm. Vahepeal tuleb võtta riske ja meil on kvaliteeti, et riske võtta,» ütles Ancelotti.

Nädalavahetusel kindlustas Real Hispaania meistritiitli ning nii sai Ancelottist esimene peatreener, kes on võitnud viie tugevama liiga meistrivõistlused. Nüüd on tal võimalik ajalugu teha Meistrite liigas, kuid selleks tuleb tal võistlussari võita.

Kui ta sellega hakkama saab, on ta esimene treener, kes Meistrite liiga või selle eelkäija võitnud neli korda. Praegu on ta kolme tiitliga ühel pulgal Zinedine Zidane’i (Madridi Real) ja Bob Paisleyga (Liverpool).

Ancelotti sõnul vajab Madridi Real finaali jõudmiseks täiuslikku mängu. «Teame, millised raskused meid ees ootavad, kuid oleme enesekindlad. Kõik on veel täiesti lahtine. Neil võib olla väike eelis, kuid tahame selle ära võtta. Selleks on vaja mängida südamega, olla individuaalselt kvaliteetne ning pühenduda kogu meeskonnaga eesmärgile,» avaldas ta võiduvalemi.

Meistrite liiga esimene finalist selgub täna õhtul, kui vastamisi lähevad Villarreal ja Liverpool. Avamängu võitis koduväljakul Liverpool.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles