Liverpooli staar avaldas, kellega sooviks kohtuda suures finaalis: tahame neile kätte maksta (1)

Karl Mihkel Eller
Copy
Mohamed Salah (paremal).
Mohamed Salah (paremal). Foto: IMAGO/Pressinphoto/SCANPIX

Liverpool alistas teisipäeval Meistrite liiga poolfinaalis Villarreali 3:2 ning pääses kahe mängu kokkuvõttes 5:2 finaali. Kolmapäeval selgub nende finaalivastane paarist Manchester City ja Madridi Real. Liverpooli tähtmängija Mohamed Salah ei teinud saladust, et eelistaks finaalis mängida Realiga, kellele 2018. aastal otsustavas mängus 1:3 kaotati.

Salah eile jalga valgeks ei saanud. Samas on ta Liverpooli eest hooaja jooksul löönud 30 väravat, kuigi avaldas, et ihkas enne hooaega jõuda 40 väravani. 28. mail Pariisis Stade de France’i staadionil toimuvas finaalis sooviks ta mängida värske Hispaania meistriga.

«Manchester City on tõeliselt kõva meeskond, oleme nende vastu sel hooajal paar korda mänginud. Kui küsite minult isiklikult, eelistaksin Madridi. Varem kaotasime nende vastu finaalis, tahan nendega mängida ja loodetavasti võidame,» ütles Egiptuse koondislane BT Sportsile antud intervjuus.

Liverpool kaotas neli aastat tagasi Kiievis toimunud Meistrite liiga finaalis Realile 1:3. Kuigi 55. minutil oli seis 1:1 viigis, siis tõusis Hispaania klubi päästeingliks Gareth Bale, kes lõi otsustavad väravad 63. ja 83. minutil.

Kolmapäevases teises poolfinaalis kohtuvad Real ja City Santiago Bernabeul, avamängu võitis 4:3 Inglismaa klubi.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles