CORNER 1 Tänavused murelapsed, haigena sõidetud GP-d ning uhiuus Miami

Postimees Sport
Copy
Carlos Sainz jr jäi karistuse tõttu Austrias neljandast kohast ilma
Carlos Sainz jr jäi karistuse tõttu Austrias neljandast kohast ilma Foto: Hasan Bratic / SIPA / Scanpix

Kuigi vahetu Emilia Romagna GP-järgne saade jäi tegemata, ei saanud «Corner 1» toimetus vastu panna, et Imola ja Miami etapi vahel maha istuda ning nende üle muljetada.

Esmajoones tuleb saates juttu tänavuse hooaja senistest suurimatest murelastest, nagu Carlos Sainz, Mick Schumacher jpt.

Seejärel lahkame praegusel gripihooajal kõiki kordi F1 ajaloos, kui sõitja on tervisemurede kiuste GP etapil osalenud. Muuhulgas tuleb vaprate esituste näidetes juttu nii Mark Webberist, Mika Häkkinenist kui ka paljudele ilmselt mitte tuntud 1930ndate aastate legendist Tazio Nuvolarist.

Saadet jääb lõpetama ülevaade uuest Miami etapist, mis see nädalavahetus sõidetakse.

Lisaks kõlisevad saates šampuseklaasid, sest tähistame tagantjärgi Janari 25. sünnipäeva. Juttu tuleb veel ka Formula E-st ning mõistagi ei puudu saatest ka Emilia Romagna GP Nädalavahetuse Staari väljakuulutamine ning Corneri lehekülastajate kommentaaride kajastamine.

Saate vedajateks on vormelimaailma entusiastid Art-Peeter Roosve ja Janar Saharenko, kes on vormelisõpradele ehk tuntud Facebooki lehekülje «Corner 1 Eesti» haldajatena.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles