Kollane Allveelaev tulistas, kuid Liverpooli potentsiaalselt ajalooline hooaeg jätkub

Karl Juhkami
, reporter
Copy
Poolajal mängu sekkunud Luis Diaz oli üks, kes aitas mängu pöörde tuua. Lisaks õnnestus columbialasel korra ka väravavõrku sahistada.
Poolajal mängu sekkunud Luis Diaz oli üks, kes aitas mängu pöörde tuua. Lisaks õnnestus columbialasel korra ka väravavõrku sahistada. Foto: Paul Ellis

Kui jätta kõrvale Narvast väiksemgi, 50 000 elanikuga Villarreali linn ning selle lähiümbrus, siis enamik jalgpallisõpru eeldas, et teisipäevasest Meistrite liiga poolfinaali korduskohtumisest Villarreali CFi ja FC Liverpooli vahel asja ei saa. Oli ju punastel avamängust all 2:0 eduseis. Kuid see eeldus oli vale.

Kollase Allveelaeva hüüdnime kandev Hispaania klubi tulistas juba kolmandal minutil, kui pärast kõrgest pressingust tingitud vaheltlõiget viidi pall kärmelt vasakule äärele, kust Pervis Estupiñáni saatis palli kasti. Too tsenderdus leidis Étienne Capoue', kes «jättis» mänguvahendi – ainult prantslane teab, kas tegu oli ebaõnnestunud löögiga või ikkagi sööduga – ,samuti värava ees olnud Boulaye Dia', kel ei tulnud muud teha, kui nahkkera tühja võrku lükata.

See avavärav tekitas El Madrigalil mõnusa särina ning avapoolaja lõpus elektrifitseerus staadionikatel juba täielikult, sest Francis Coquelin viis pealöögiga võõrustajad juba 2:0 juhtima. See tähendas, et kahe mängu kokkuvõttes oli seis 2:2 viigis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles