Tallinna Flora võõrustab heategevuslikus sõprusmängus Ukraina suurklubi Kiievi Dõnamot

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Tallinna FC Flora ja Kiievi Dõnamo
Tallinna FC Flora ja Kiievi Dõnamo Foto: FC Flora

Tallinna FC Flora peab järgmisel reedel ehk 13. mail kell 19 heategevusliku sõprusmängu «Match for peace» ehk «Matš rahu eest» Ukraina suurklubi Kiievi Dõnamoga.

Kahe riigi tippude kohtumise piletitulu läheb Ukraina toetuseks, mistõttu on piletihinnad samas kategoorias nagu euromängudel. 

Eelmüügist ostes maksab täispilet 10 eurot ning sooduspilet (õpilane ja üliõpilane) 5 eurot. Mängupäeval on täispileti hind 15 ja sooduspiletil 10 eurot. Pensionärid ning kuni 12-aastased lapsed pääsevad mängule tasuta. Mängupäeval on staadionil ka annetuskastid, kuhu saab annetada meelepärase summa.

FC Flora tegevjuht Reili Järvalt: «Heategevuslik sõprusmäng on meie kogukonna võimalus aidata sõjas kannatavat Ukrainat, seega iga pealtvaataja, kes staadionile tuleb ning pileti ostab, annab oma panuse. Kogu piletitulu annetame Ukraina toetuseks. Kiievi Dõnamo on väga atraktiivne vastane, nad on mänginud heategevuslike sõprusmängude raames väga nimekate klubidega. Meil on au seda mängu ka A. Le Coq Arenal Floraga võõrustada.»

Kiievi Dõnamo on 16-kordne Ukraina meister, kelle auhinnakapi uhkeimad trofeed on kaks Euroopa karikavõitjate karikasarja võidutrofeed 1974/75 ja 1985/86 hooajast. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles