Guardiola järjekordne kollaps pakkus Madridi publikule maagilise õhtu

Christopher Krutto
Copy
Manchester City peatreener Pep Guardiola pidi taaskord vaatama, kuidas tema meeskond Meistrite liigas kindla eduseisu maha mängis.
Manchester City peatreener Pep Guardiola pidi taaskord vaatama, kuidas tema meeskond Meistrite liigas kindla eduseisu maha mängis. Foto: Paul Ellis/AFP/Scanpix

Enne Madridi Reali ja Manchester City kolmapäevast jalgpalli Meistrite liiga poolfinaali korduskohtumist seisis Reali fännide kodusel Santiago Bernabeu staadionil lahti rullitud plakatil «Otra noche mágica de los reyes de Europa» ehk «Järjekordne maagiline õhtu Euroopa kuningatelt». Ja just seda kodumeeskond oma fännidele pakkus.

City läks Madridi 4:3 eduseisust ja kuigi avapoolajal oli mõlemal võimalusi, ei sahistanud kumbki tiim väravavõrku. Teisel poolajal läks City 73. minutil kohtumist juhtima, kui täpne oli alžeerlane Riyad Mahrez. Pärast seda oli veel kaks suurepärast võimalust City mängijal Jack Grealishil ja paistis, et Madridi Real ei jõua tänavu finaali.

Kodumeeskonna lootus tärkas 90. minutil, kui Rodrygo saatis Karim Benzema täpse söödu mõne meetri pealt väravasse. Minut hiljem virutas ta nahkkera peaga sisse ja kohtumine läks lisaajale, mille viiendal minutil realiseeris Benzema penalti ning tagas Realile mängust 3:1 ning koondskooriga 6:5 võidu. Seal ootab neid ees teine Inglismaa klubi Liverpool.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles