Jalgpallitähed saatsid varalahkunud suurkuju viimsele teekonnale

Karl-Joosep Küngas
Copy
Mino Raiolat oli ära saatma tulnud ka Erling Haaland.
Mino Raiolat oli ära saatma tulnud ka Erling Haaland. Foto: IMAGO/Moritz Mueller/SCANPIX

Möödunud nädalal vaid 54-aastaselt manalateele läinud jalgpalliagendi Mino Raiola matustele olid kohale tulnud mitmed jalgpallitähed, kes soovisid enda hea sõbraga hüvasti jätta.

Raiola matused toimusid neljapäeval Monacos. Tegemist oli suletud matusega ning kirikut turvasid kümned politseinikud. Seda ennekõike selleks, et jalgpallimaailma väga palju mõjutanud agent saaks rahulikult viimsele teele asuda.

Matustele oli kohale tulnud mitmed jalgpallitähed, keda Raiola enda karjääri jooksul esindas. Nende hulgas olid näiteks Dortmundi Borussia tähtmängija Erling Haalad, Rootsi jalgpallitäht Zlatan Ibrahimovic, PSG ässad Marco Verratti ja Gianluigi Donnarumma ning Hispaania kuulsus Cesc Fabregas.

Need olid vähesed külalised, kes olid Saint-Charlesi kirikusse Raiole perekonna poolt kutsutud. Lisaks jalgpallitähtedele osalesid matustel veel Raiola perekond, lähedasemad sõbrad ja töökaaslased.

Matuseid läbi viinud preester sõnas, et Raiola oli enda mängijatele palju enam kui lihtsalt agent. Ta oli neile justkui isa eest.

Raiola lahkus elavate seast möödunud nädalal, pärast võitlust raske kopsuhaigusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles