FIA reeglit farsiks pidav Hamilton tegi üsna iroonilise sammu

Karl-Joosep Küngas
Copy
Lewis Hamilton.
Lewis Hamilton. Foto: GREG NASH/SCANPIX

Tänavusel hooajal on Rahvusvaheline autoliit (FIA) jälgimas üsna tihedalt F1 sõitjaid ning nende korrektsust just vormelitesse istumisel. Näiteks ei tohi olla sportlastel keha küljes ühtki ehet. See pole aga seitsmekordsele maailmameistrile Lewis Hamiltonile vastuvõetav.

Tänavu teatas FIA, et hakkab jälgima teravamalt just sõitjaid ja nende ehteid. Nimelt pole võistluse ajal lubatud sõitjatel kasutada ühtki ehet ning nad peavad autosse istudes need enda kehalt eemaldama.

See pole vastuvõetav aga Hamiltonile, kes sõitnud aastaid ringradadel ringi, kandes näiteks mitut kõrvarõngast või neeti. Nõnda astus seitsmekordne maailmameister Miamis üsna iroonilise sammu.

Hamilton saabus ajakirjanike ette pressikonverentsile üsna naljaka väljanägemisega. Tal oli küljes koguni kaheksa sõrmust ning käel veel kolm käekella. Lisaks sellele olid tal kaelas mitu üsna paksu kaelaketti.

FIA on varasemalt teatanud, et just Hamilton on nende teravama jälgimise all. Britt aga teatas, et ei kavatse vähemalt kõrvaneetidest võistluste ajal loobuda, kuna neid pole võimalik niisama eemaldada, vaid tuleb küljest ära lõigata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles