VIDEO Usu kaotanud fännid jäid hiljem anudes pika ninaga

Karl-Joosep Küngas
Copy
Mitmel Madridi Reali fännil jäi ilmselt hooaja vägevam etendus nägemata.
Mitmel Madridi Reali fännil jäi ilmselt hooaja vägevam etendus nägemata. Foto: Irina R. Hipolito/SCANPIX

Madridi Reali jalgpalliklubi ja selle fännid said sel nädalal väga palju rõõmustada, sest ülikeerulisest seisust suudeti end Meistrite liiga finaali mängida. Samas leidus pealtvaatajaid, kes usu Reali juba kaotasid ning seejärel kahetsema pidid.

Real võõrustas kolmapäeval koduväljakul Manchester City meeskonda. Avamängu kaotas Hispaania tänavune meister 3:4 ning koduväljakul jäädi veel 0:1 kaotusseisu. Kui mängida jäi veel mõned minutid hakkasid usu kaotanud fännid tasapisi Santiago Bernabéu tribüünidelt lahkuma.

Ühtäkki suutis Real mängu murrangu tuua. 90. minutil ja kohtuniku lisatud üleaja esimesel minutil viis Rodrygo Reali 2:1 juhtima ning ees ootas hoopis lisaaeg. Lõpuks teenis Real Karim Benzema penaltist 3:1 võidu.

Mitmed fännid, kes olid juba tribüünidelt lahkunud, pidid kõike jälgima turvaväravate tagant. Neid ei lastud enam mõistetavalt istekohtadele tagasi, kuna nad olid juba tänavale tagasi jõudnud. Ilmselt kiruvad need poolehoidjad ennast nüüd väga palju ja ei lahku enne lõpuvilet enam mängudel.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles