Kiievist pärit ajupestud võimleja: saame lõpuks tähistada suurt püha ja kanda uhkusega Georgi linte (1)

Christopher Krutto
Copy
Sõjakahjustused Mariupolis. Ukraina võimleja Maksim Vasilenko kiidab venelaste sõjakuritegudele takka.
Sõjakahjustused Mariupolis. Ukraina võimleja Maksim Vasilenko kiidab venelaste sõjakuritegudele takka. Foto: AFP/SCANPIX

Ukraina võimleja Oleh Vernjajev jagas ühismeedias venemeelset postitust, mille oli kirjutanud tema endine kaaskoondislane Maksim Vasilenko.

«2016. aasta Rio olümpial kulla võitnud Vernjajev jagas ühismeedias, kuidas Vasilenko ülistas venelastest sissetungijaid.

«Ma ei taha kloune reklaamida, aga kuidas ma saan seda mitte teile näidata,» kirjtuas Vernjajev Instagrami postituse juurde.

«Hurraa! Pole enam inimesi, kes hüüavad «Au Banderale», kes kannavad natsionalistlikke ja fašistlikke sümboleid. Saame lõpuks tähistada seda suurt püha (9. maid – toim.). Saame lõpuks kuulata ja laulda rindelaule, kanda uhkusega Georgi linti, suruda kätt veteranidest kangelastega ja kuulda nende medalite pehmet kõlisemist, asetada lilli igavesele tulele ja austada langenud esivanemaid,» kirjutas Kiievist pärit Vasilenko ühismeedias.

«Nii kirjutab Ukraina koondist esindanud inimene suhtlusvõrgustikes. Riik peab isiklikult oma «kangelasi» tundma,» lisas Vernjajev Vasilenko kommentaari peale.

Kusjuures see pole esimene kord, kui Vasilenko on venemeelse kommentaariga silma paistnud. Aprillis kirjutas ta ühismeediasse: «Päästku jumal inimesi Ukraina rakettide eest,» teatas ta, unustades ära, et tegelikult kujutavad Ukraina inimestele ohtu hoopis Venemaa raketid.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles