Sõber lasi baaris maha Venemaa sportlase (3)

Christopher Krutto
Copy
Jahirelv. Pilt on illustratiivne.
Jahirelv. Pilt on illustratiivne. Foto: PASCAL POCHARD-CASABIANCA/AFP/Scanpix

Venemaal Bredõ linnas lasti selle nädala alguses maha 26-aastane hokimängija Nikolai Šarov.

Kohalikus Kolose hokiklubis mänginud Šarov viibis 2. mai õhtul sõpradega Perektrestoki nimelises baaris. Samas pole täpselt teada, mis juhtus, sest kohal olnute kirjeldused sündmustest on väga erinevad.

«Alkoholi tarbimise ajal läksid kaks tuttavat meest tülli. Siis läks üks koju, naasis jahirelvaga ja tappis ohvri kahe lasuga,» seisis politsei raportis.

Laskjaks oli 34-aastane Ivan Razživin. Kõigepealt lasi ta Šarovit kõhtu ning seejärel pähe. Pärast seda sõitis ta autoga minema, kuid politsei pidas peagi ta kinni.

Ohvri õde Margarita väitis Venemaa meediaga suheldes, et tema vend proovis lauas istujaid kaitsta, mitte ei läinud oma hilisema mõrvariga tülli. «Ivan hakkas tänaval laskma enne, kui baari läks. Siis hakkas ta baaris laskma. Mu vend seisis tema ees. Ta ei arvanud, et Ivan teda laseks, sest nad tundsid üksteist,» rääkis ohvri õde.

Kusjuures Razživina jaoks pole tegu esimese kriminaalse teoga. Ta on varem kolmel korral erinevates kuritegudes süüdi mõistetud. Lisaks sellele selgus, et tema kasutatud jahirelv oli ebaseaduslik.

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles