Tiitel sai jagatud? Liverpool libastus koduväljakul Tottenhami vastu

Karl-Joosep Küngas
Copy
Liverpooli peatreener Jürgen Klopp pidi viimaste nädalate esimese mõru pilli alla neelama.
Liverpooli peatreener Jürgen Klopp pidi viimaste nädalate esimese mõru pilli alla neelama. Foto: PHIL NOBLE/Scanpix

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas on käes hooaja kulminatsioon ning Liverpool ja Manchester City jätkavad võidujooksu tiitli nimel. Esimesena libastus Liverpool, kes ei suutnud koduväljakul Tottenham Hotspuri vastu enamat viigipunktist.

Sel nädalal Meistrite liiga finaali jõudnud Liverpooli ootab hooaja lõpus tihe graafik ning panused on väga kõrged. Nad heitlevad lisaks Euroopa ihaldatuma trofee pärast veel ka Inglismaa karikafinaalis Londoni Chelseaga ning peavad tihedat duelli Manchester Cityga Inglismaa meistritiitli peale.

Just viimane võis Liverpoolil nüüd käest lipsata. Enne eilset lahutas tebeliliidrit Cityt ja Liverpooli üks punkt ning iga mäng on üliolulise kaaluga. Nõnda vajavad mõlemad meeskonnad viimastest kohtumistest ainult võite.

Viimase 15 päeva jooksul viienda kohtumise pidanud Liverpool ei suutnud koduväljakul Meistrite liiga koha eest võitleva Tottenham Hotspuri vastu enamat 1:1 viigist. Teisel poolajal avas mänguskoori Tottenhami ääreründaja Heung Min-Son, kellele see oli tänavu juba 20. tabamus.

Tormiliselt viigiväravat jahtinud Liverpool jõudis esimest ja ainsat korda sihile 74. minutil, mil lõppskoori vormistas Luis Diaz.

Liverpool tõusis küll hetkeks Inglismaal tabeliliidriks, ent võib sealt juba täna langeda. Seda pärast City kohtumist Newcastle Unitediga. Hetkel on mõlemal meeskonnal tabelis 35 kohtumisest 83 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles