Cristiano Ronaldo vastsündinud tütar sai sõna otseses mõttes ilusa nime

Postimees Sport
Copy
Cristiano Ronaldo ja Georgina Rodriguez koos lastega.
Cristiano Ronaldo ja Georgina Rodriguez koos lastega. Foto: Instagram @georginagio

Cristiano Ronaldo elukaaslane Georgina Rodriguez postitas ühismeediasse esimesed pildid paari vastsündinud tütrest ning avalikustas ühtlasi uue ilmakodaniku nime. 

18. aprillil ilmavalgust näinud tütarlaps sai nimeks Bella Esmeralda ehk tema eesnimi tähendab tõlkes sõna otseses mõttes «ilus».

Bella Esmeralda sünd oli aga kõike muud kui ilus. Tegelikult ootas Rodriguez kaksikuid ning kui pisike tüdruk jäi elama, siis tema kaksikvend suri paraku veidi pärast ilmale tulekut.

«Peame oma sügavaima kurbusega teatama, et meie pisipoeg on lahkunud. See on suurim valu, mida iga lapsevanem tunda võib. Ainult meie pisitütre sünd annab meile jõudu elada seda hetke lootuse ja õnnega. Soovime tänada arste ja õdesid asjatundliku abi ja toetuse eest. Oleme kõik sellest kaotusest muserdatud ja palume sel väga raskel ajal privaatsust. Meie poiss, sa oled meie ingel. Me armastame sind alati,» kirjutas Ronaldo toona Instagrami postituses.

Ronaldo ja Rodrigueze peres kasvab viis last: 11-aastane Cristiano jr, nelja-aastased kaksikud Eva ja Mateo, samuti neljane Alana Martin ning kuu tagasi ilmavalgust näinud Bella Esmeralda. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles