Flora kaotas Vassiljevi, teenis punase ja eksis penaltil, kuid pääses ikkagi kaotusest

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Rauno Alliku ja Ragnar Klavan palli pärast võitlemas.
Rauno Alliku ja Ragnar Klavan palli pärast võitlemas. Foto: Facebook @FCFlora

Tallinna FC Floral läks täna Eesti jalgpalli kõrgliigas valesti praktiliselt kõik, mis võimalik, kuid rohevalged pääsesid sellegipoolest Paide Linnameeskonna vastu punktiga.  

Flora vanker hakkas kraavi kiskuma juba avapoolaja keskel, kui nende võtmemängija Konstantin Vassiljev reiehäda tõttu vahetust palus. Maestro asemel sekkus mängu Henrik Ojamaa, kelle nimi minut hiljem esimesena protokolli kirjutati, kui ta kollase teenis. 

Kui tavaolukorras see Ojamaa puhul äramärkimist ei vääriks, siis täna tõusis ta sellest tulenevalt antikangelaseks. 43. minutil tegi ääreründaja järgmise vea, mistõttu saadeti teise kollase kaardi tulemusena varakult duši alla. 

Flora mehed ei lasknud vähemusse jäämisest aga ennast heidutada ja jätkasid võitlemist. 59. minutil tunduski see visadus ennast ära tasuvat, sest teeniti penalti, kuid vanameister Mihkel Aksalu tõrjus Sergei Zenjovi ürituse. 

Teise poolaja keskel tekkis Floral ka mängust suurepärane šanss, kui Rauno Alliku leidis oivalise sööduga Markus Poomi. Poolkaitsja esimese puutega tehtud üritus lendas aga napilt väravast mööda.

Kohtumise viimased 15 minutit kuulusid juba selgelt Paidele, kuid midagi ülemäära ohtlikku külalistel teha ei õnnestunud, mistõttu lõppeski kohtumine 0:0 viigiga. 

Flora peatreener Jürgen Henn ETV2 otse-eetris: «Kui vaadata mängu, siis miinimum [saime] mängu järgi [kätte]. Kui küsid, et kas [tulemus] kripeldab, siis pigem on kaldu selle poole, et kripeldab. Lõpus oli küll meie värava all ohtu, aga lõime ise paar momenti, mida võinuks ära kasutada. Aga see punkt on parem kui mitte midagi ehk lõpuks neutraalne tunne.»

Paide juhendaja Karel Voolaid: «Pean tõdema, et olen pettunud, aga rahul, sest Floral oli teisel poolajal kaks väga head võimalust. Samas pettunud, et me ei suutnud lõpus head võimalust ära kastuda: üks varbaots jäi puudu.»

Standings provided by SofaScore LiveScore

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles