Endine F1 sõitja on konkurendid välja vihastanud: ta pole enam teretulnud (1)

Karl Mihkel Eller
Copy
Romain Grosjean.
Romain Grosjean. Foto: Walter G. Arce Sr./Zuma Press Wire/Scanpix

Romain Grosjean sai oma vormel-1 karjääri jooksul konkurentidelt kõvasti nahutada, sest põhjustas mitmeid vaatemängulisi, kuid ohtlikke avariisid. Nüüd on tulnud päevavalgele, et prantslast ei armasta ka tema rivaalid USA vormelisarjas IndyCar.

Grosjeani aadressil on USAs sõna võtnud koguni tema tiimikaaslane Colton Herta. Kuigi ameeriklane ütles Grosjean küsimusi tõstatanud manöövrite kohta, et ju on tema sõidustiil lihtsalt selline, siis teine rivaal Graham Rahal polnud nii pehme, kirjutas gpblog.com

«Peame väikeseks vestluseks maha istuma ja arutama, mis pagan siin toimub. Ma arvan, et peaksime kõik kokku saama, sest ma pole ainus juht, kellel see probleem on,» vihjas Rahal, et Grosjeani sõidustiil on vastukarva paljudele teistelegi. «Ma ei ole enam kena. See tüüp pole enam teretulnud.»

Samas tuleb tõdeda, et erinevalt sõna võtnud Hertast ja Rahalist on Grosjean tänavu võtnud ühe poodiumikoha ja on punktitabelis kaheksas, teiste jaoks on esikolmikukoht jäänud seni vaid unistuseks.

Grosjean lõpetas F1-karjääri 2020. aastal, hooaja eelviimasel etapil Bahreinis elas ta üle verdtarretava avarii, kui ta kaotas vormeli üle kontrolli, sõitis rajapiiretesse, auto murdus pooleks ja lahvatas põlema. Õnneks pääses prantslane õnnetusest kergemate põletushaavadega, kuid F1 grand prix'del pole ta rohkem osalenud.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles