Roomas kiiresti reketid pakkinud Kontaveit pole haigusest taastunud: hing oli pidevalt kinni

Karl-Joosep Küngas
Copy
Anett Kontaveit tuleb suure tõenäosusega järgmisena platsile just Prantsusmaa lahtistel.
Anett Kontaveit tuleb suure tõenäosusega järgmisena platsile just Prantsusmaa lahtistel. Foto: Rob Prange/ZUMAPRESS.com/Scanpix

Eesti esireket Anett Kontaveit (WTA 5.) osales sel nädalal Rooma tenniseturniiril, kus sai pidada ainult ühe kohtumise. Teises ringis alistus eestlanna Petra Marticile (WTA 47.) ning põhjusi võib eelmistest nädalatest otsida.

Kontaveit pidas Roomas enda esimese kohtumise pärast Stuttgarti tenniseturniiri, mis toimus aprilli lõpus. See oli üldse esimene kohtumine sel hooajal tema jaoks savi-liivaväljakul, mis toimus välitingimustes. Väljakuga harjumine ei olnudki kõige keerulisem selle juures, vaid eestlanna polnud lihtsalt täielikult taastunud veel haigusest, mis teda tenniseväljakutelt eemale hoidis.

«Ma ei oskagi otseselt mängu kohta midagi öelda. Ma polnud lihtsalt taastunud haigusest, mis mind pärast Stuttgarti turniiri tabas. Mul oli pidevalt hing kinni. Pärast pikemaid punkte lihtsalt ei taastunud enam piisavalt ära,» lausus Kontaveit Postimehele pärast kohtumist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles