VIDEO Klavan ja Rooba saatsid värskele olümpiavõitjale sõnumi

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Tanel Visnap (keskel).
Tanel Visnap (keskel). Foto: Eesti Paralümpiakomitee

Jalgpallur Ragnar Klavan ja hokimängija Robert Rooba tervitasid kurtide olümpial kuld- ja pronksmedali võitnud Tanel Visnapit.

Brasiilias peetavatel olümpiamängudel võitis Visnap kaugushüppes kuldmedali 7.43-ga. Tegu on kurtide olümpia kõigi aegade teise õhulennuga. Temast kaugemale (7.63) on hüpanud vaid Dean Barton-Smith Uus-Meremaalt 1989. aastal Christchurchis. Kõrgushüppes ületas Visnap 1.83, mis tagas pronksi.

Visnap, kes on tulihingeline Liverpooli toetaja, sai ohtralt õnnitlussõnumeid. Neist üks pärines endiselt Liverpooli keskkaitsjalt Klavanilt.

«On suur rõõm ja au olla keegi, kelle fänniks on olümpiavõitja isiklikult! Mul oli ülimalt hea meel kuulda sinu kuldmedalist kurtide olümpiamängudel. Kindlasti ei tee see uhkeks ainult mind, vaid kogu Eesti spordisõprade suurt pere. Eriti võimas on muidugi su isikliku rekordi parandus,» teatas Klavan videopöördumises.

Eesti parim hokimängija Rooba tunnustas samuti kergejõustiklast. «Tahaksin omalt poolt õnnitleda sind kahe medali puhul, eriti selle eneseületuse puhul, mille tegid kaugushüppes kulda võites. Loomulikult ka pronksi puhul, mis ei ole sugugi väiksem saavutus. Veelkord palju õnne Sulle! Sellised võidud ja eneseületused on alati olnud inspireerivad ja soovin sulle palju edu, ole tubli!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles