VIDEO Milano Inter tõstis kümneaastase vahe järel taas Itaalia karika pea kohale

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Interi mängumehed rõõmustamas karikavõidu üle.
Interi mängumehed rõõmustamas karikavõidu üle. Foto: Alfredo Falcone

Kolmapäeva õhtul selgitasid Torino Juventus ja Milano Inter tänavuse Coppa Italia ehk Itaalia jalgpalli karikavõistluste võitja. Lisaajale läinud finaalist väljus 4:2 võitjana valitsev Saapamaa meister Inter. 

Inter asus kohtumist juhtima juba 7. minutil, kui täpne oli Nicolo Barella, kuid teisel poolajal jõuvahekorrad muutusid. Alex Sandro viigistas 50. minutil Juventuse eest ning kaks minutit hiljem viis Dušan Vlahovic Valge Daami juba juhtima. 

Viigiväravat jahtima asunud Interi soovid realiseerusid 80. minutil, kui nad teenisid penalti, mille Hakan Calhanoglu realiseeris. 

Kuna rohkem tabamusi normaalajal ei nähtud, läks kohtumine lisaajale. Seal lõpetasid Interi mehed oma tagasituleku. 99. minutil teeniti uus penalti, mille seekord virutas Juventuse võrku Ivan Perišic. Sama mees vormistas kolm minutit hiljem ka kohtumise lõppskoori 4:2.

Nõnda saidki Interi fännid kümneaastase vahel järel taas Coppa Italia üle rõõmu tunda. Kokku oli see Milano sinimusta klubi jaoks kaheksandaks karikavõiduks, enamat on ette näidata AS Romal (9) ja Juventusel (14).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles