Endine US Openi võitja naaseb kolme lapse emana tenniseväljakutele: kõik on võimalik, kui seda tahta

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Flavia Pennetta.
Flavia Pennetta. Foto: Charles Krupa/AP/Scanpix

2015. aasta augustis, vahetult pärast US Openil triumfeerimist, andis Flavia Pennetta teada, et lõpetab 33-aastaselt tennisekarjääri. Seitse aastat hiljem on ta valmis aga väljakutele naasma, seda sealjuures kolme lapse emana.

«Tennis oli minu esimene suur armastus. Mul tuleb veel mõned pusletükid kokku panna, kuid kõik on võimalik, kui sa seda väga tahad,» kinnitas ta väljaandele Gazzetta dello Sport enda naasmisplaane.

40-aastane itallanna ei räägi siiski suurest comeback'ist, vaid lihtsalt enda rõõmuks mängimisest. Nõnda andiski ta ennast üles paari nädala pärast algavaks Prantsusmaa lahtisteks, kus ta osaleb koos teise omaaegse tähe Francesca Schiavonega legendide vanuseklassis paarismängus.

«Isegi kui me räägime nii-öelda sõumatšidest, tuleb sul siiski olla füüsiliselt heas vormis. Nõnda on võimalik asjast rõõmu tunda ja vigastusi vältida,» viitas itallanna sellele, et kavatseb asja siiski tõsiselt võtta. 

«Viimasest sünnitusest on praeguseks möödas peaaegu kuus kuud ning mul on olnud võimalik vaikselt juba treenida. Ma ei pinguta maksimaalselt ning annan endale aega taastumiseks, kuid viimasel ajal olen vaikselt hakanud ka koormusi tõstma,» lausus ta.

2015. aastal reketi varna riputanud Pennetta abiellus aasta hiljem meestennisisti Fabio Fogniniga ning paaril on praeguseks kolm last, kes sündinud vastavalt 2017., 2019. ja 2021. aastal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles