JÄRELVAADATAV Lauas mehe eest möllanud Kotsar püstitas uue rekordi, kuid Hamburgil on nüüd selg vastu seina

Postimees Sport
Copy
Maik-Kalev Kotsar Bonni vastu vabaviskejoonel.
Maik-Kalev Kotsar Bonni vastu vabaviskejoonel. Foto: IMAGO/BEAUTIFUL SPORTS/Mueller-Laschet/Scanpix

Maik-Kalev Kotsar rassis Saksamaa korvpalli meistrivõistluste veerandfinaalseeria teises kohtumises küll mehe eest, ent tema leivaisa Hamburg Towers pidi ikkagi tunnistama Bonni 89:81 paremust ning leiab kolme võiduni peetavas veerandfinaalseerias ennast nüüd 0:2 kaotusseisust. 

Saksamaa meistrivõistluste mängud on nähtavad vaid Postimehe digitellijatele. Kui sul tellimust pole, saad seda teha SIIN. Kotsari ja Towersi mängude edasise ajakavaga on võimalik tutvuda SIIN.

Hamburg alustas kohtumist hästi, võites avaveerandi 26:15, kuid poolajaks olid vastased juba veidi lähemale roninud ning riietusruumi mindi Towersi 46:37 eduseisus.

Kolmandal veerandajal õnnestus Bonnil veelgi paremini mängu sisse saada ning 66:62 ka ette pääseda. Hamburg üritas viimasel neljandikul mängu päästa ning mõni minut enne lõppu jõudsid nad vastastest ka ühe punkti kaugusele, kuid enamaks jaksu polnud.

Võitjate mänguvankrit vedas Parker Jackson Cartwright, kes tabas 15 teele saadetud kaugviskest kaheksa ning tõi nõnda 41 punkti, Javontae Hawkins toetas teda 18 silmaga.

Towersi resultatiivseimad olid Jaylon Brown 21 ja Caleb Homesley 15 punktiga. Kotsari saldoks jäi täna kaheksa silma, kuid see-eest noppis meie mees mõnuga lauapalle. Neid kogunes tema kontosse tüki 15, mis tähistab eestlase uut Bundesliga tippmarki. Varasem rekord (14) oli püstitatud mullu märtsis Bayerni vastu.

Lisaks 8 punktile ja 15 lauapallile võib protokollist Kotsari nime tagant leida veel neli pallikaotust ja kaks isiklikku viga. Meie mehe efektiivsusnäitaja oli 10 ning +/- näitaja -13.

Kolme võiduni peetava veerandfinaalseeria järgmine kohtumine peetakse järgmisel reedel Hamburgis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles