Südametud fännid süüdistasid hokimängijat oma kuue päeva vanuse lapse tapmises

Postimees Sport
Copy
David Pastrnak.
David Pastrnak. Foto: Maddie Meyer/Getty Images/AFP/Scanpix

Tšehhi hokimängija David Pastrňák kaotas vähem kui aasta tagasi oma vastsündinud poja. Pärast Stanley karika idakonverentsi veerandfinaalseeria teises mängus tehtud viga vastaste väravavahile, tuletasid teise meeskonna fännid talle meelde õnnetut vahejuhtumit.

Boston Bruinsi mängija Pastrňák murdis maha Carolina Hurricanesi soomlasest väravavahi Antti Raanta ning sai selle eest kaheminutilise karistuse. Carolina poolehoidjatele läks ilmselt juhtum sedavõrd hinge, et Pastrňáki Vikipeedia leheküljele lisati lause: «Viggo (tema poeg – toim) sündis 17. juunil. Kuus päeva hiljem tappis isa ta ära.»

Valeinfo püsis entsüklopeedias mõned minutid. «Kui mõni arvab, et tegin nende väravavahile meelega viga, siis nad ei mõista hokit,» vahendas Pastrňáki sõnu Tšehhi portaal blesk.cz.

Bostoni fännid ei jäänud võlgu. Nad meenutasid, et Hurricanesi kapten Jordan Staal kaotas neli aastat tagasi samuti vastsündinud lapse. «Teie kapten kaotas ka tütre. Kuidas teie, s*itapead, reageeriksite, kui me teiega midagi sellist teeksime?» küsiti sotsiaalmeedias.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles