Putin loobus traditsioonilisest hokimatšist ning saatis küsimusi tõstatanud videotervituse (1)

Karl-Joosep Küngas
Copy
Putin hokimängul.
Putin hokimängul. Foto: Mikhail Metzel/Mikhail Metzel/TASS

Venemaal on jäähoki sõumängud väga olulisel kohal, sest tihtipeale tõmbab vormi selga ka president Vladimir Putin. Üllataval kombel loobus riigipea iga-aastasest sõumängust, kuigi viibis ise võistluspaigas.

Putin on varasemalt alati osalenud hokimatšidel ning tihti löönud ka palju väravaid. Teisipäeval toimus aga Sotšis järjekorras 11. sõumäng Venemaa legendide osavõtul ning varasemalt mänginud seal igal aastal ka Putin.

Rootsi väljaanne Aftonbladeti teatel viibis Venemaa riigipea mängu ajal küll Sotšis, ent ei soovinud jäähalli minna. Selle asemel saatis ta fännidele videosõnumi, kus kiitis sõumängu tähtsust.

Just antud video tekitas veelgi enam küsimusi Putini tervise kohta. Tema põskedel oli märgata tumedaid laike, mida ilmselt püüti ilujumestusega peita. «Midagi peab ikka valesti olema, kui ta ei saa osaleda sündmustel, mis on ammu juba kalendrisse märgitud,» vahendab Daily Mirror Venemaa allika sõnu.

Video on nähtav siit.

Lisaks kehvale tervisele hindavad eksperdid, et Putin soovib lihtsalt kontakte inimestega vältida. Seepärast pidigi ta ennast Sotšis n-ö peitma.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles