Floralased: esitus oli kehv, tegime ise palju vigu

Ville Arike
, reporter
Copy
Dõnamolased olid sageli floralastest sammu või pool eespool. Pildil jääb vastase takistamisega hiljaks Markus Soomets.
Dõnamolased olid sageli floralastest sammu või pool eespool. Pildil jääb vastase takistamisega hiljaks Markus Soomets. Foto: Tairo Lutter

Ukraina toetuseks Lillekülas peetud jalgpallimängus jäi koduse meistriliiga liider FC Flora kindlalt 0:3 alla Kiievi Dõnamole. Peatreener Jürgen Henn ja kaitsja Ken Kallaste kiitsid vastaste tempot ja kvaliteeti.

«Tempo, millega vastane mängu alustas, oli meie jaoks koduse liiga mängudelt tulles harjumatu. Vastaste tempo ja kvaliteediga harjumine võttis aega,» alustas Henn.

Ta nimetas omade esituse kehvapoolseks. «Põhjuseid võib leida igasuguseid, aga ei taha hakata asju plaastriga kinni panema. Tegemist oli hea testi ja proovikividega, eurosarja mängudeni jääb veel aega,» lisas pealik.

Ka Kallaste viitas vastaste heale tempole, aga rõhutas, et määravaks said ka omad vead, lohakad söödud, halvad puuted. «Kohanemine võttis kaua aega. Niisugustel hetkedel loevad individuaalsed oskused. Andsime palju palle lihtsalt ära. Vaheajal tegime omad järeldused ja saime mängu natuke paremini käima,» võttis Kallaste mängu kokku.

Ta kiitis staadionil valitsenud atmosfääri: «Palju publikut, üle pika aja oli väga mõnus mängida. Ma ei mõelnud mängu ajal, mille pärast see toimub. Enne mängu, hümnide ja leinaseisaku ajal oli küll hinges kurbus, aga mängu ajal sellele enam ei mõtle.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles