Video: Bryant sai NBA Tähtede mängul jagu Jordani rekordist

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kobe Bryant kerkis eilse Tähtede mänguga Michael Jordanistki kõrgemale.
Kobe Bryant kerkis eilse Tähtede mänguga Michael Jordanistki kõrgemale. Foto: SCANPIX

Läinud ööl toimunud NBA Tähtede mängul ületas Kobe Bryant seni Michael Jordanile kuulunud punktirekordi. Oma 13. Tähtede mängul osalenud ja 27 punkti visanud Bryant on nüüd toonud neis kohtumistes 271 silma. Jordani endine rekord oli 262.

Bryant ja Lääs said ka kohtumise võidu, ehkki kõik jäi viimase korvi otsustada. Lääs andis käest 18-punktilise edu, kuid lõpusekunditel ei tabanud Ida poolelt Deron Williamsi ja Dwyane Wade’i kaugvisked ning 152:149 võit kuulus ikkagi Läänekonverentsi parimatele mängijatele.

Võitjate täpseimana tõi Kevin Durant 36 punkti ja valiti ka mängu parimaks. Blake Griffin lisas 22, Russell Westbrook 21 ja laupäeval kolmepunktivisete võistluse võitnud Kevin Love 17 punkti.

Ida meeskonna parim oli samuti 36 punkti toonud LeBron James, Wade lisas 24 punkti, 10 lauapalli ja 10 korvisöötu. Vaid Jordan ja James on suutnud veel Tähtede mängus kolmikduubliga hakkama saada. Deron Williams tõi 20 ja Carmelo Anthony 19 punkti.

Hoolimata Lääne seekordsest võidust juhib alates 1951. aastast peetava Tähtede mängu üldarvestuses siiski kindlalt Ida 36:25.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles