JÄRELVAADATAV ⟩ Saksa liiga MVP järjekordne soolo lõpetas Kotsari ja Hamburgi hooaja

Postimees Sport
Copy
Maik-Kalev Kotsar (palliga) Bonni vastu.
Maik-Kalev Kotsar (palliga) Bonni vastu. Foto: IMAGO/BEAUTIFUL SPORTS/Mueller-Laschet/Scanpix

Korvpalli Saksamaa meistrivõistlustel lõppes Eesti koondislase ja liiga ühe tähe Maik-Kalev Kotsari leivaisa Hamburg Towersi hooaeg. Kolme võiduni peetava veerandfinaaliseeria viimases mängus kaotati kodus Bonnile 88:95.

Saksamaa meistrivõistluste mängud on nähtavad vaid Postimehe digitellijatele. Kui sul tellimust pole, saad seda teha SIIN. Kotsari ja Towersi mängude edasise ajakavaga on võimalik tutvuda SIIN.

Avaveerandi kaotanud Hamburg sai teise neljandiku keskel hoo üles ning pääses poolajale 54:48 eduseisus. Korraks pääseti ette ka 12 punktiga, ent Bonn ei andnud alla.

Külalised nõelusid neljanda veerandaja algusega vahe kinni ning pääsesid 3.50 enne lõppu ka juhtima. Viimastel minutitel panid Bonni mehed eelkõige individuaalse meisterlikkusega oma paremuse maksma.

Taas täitis võidus pearolli põhiturniiri kõige väärtuslikum mängija Parker Jackson-Cartwright. Väle mängujuht lisas 36 ja 41 punkti mängudele 31 silma. Suur osa punktidest tuli viimastel minutitel, kui ta sopsas mitu valusat kolmest. Kokku tabas jänki kaare tagant 11st 5.

Hamburgi parim oli 21 punktiga Jaylon Brown. Kotsari arvele jäi 17 punkti (kahesed 14/7, vabavisked 7/3) 7 lauapalli ja 4 tulemuslikku söötu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles