Eesti vollekoondis tegi korduskohtumises Ukrainaga sõbraliku viigi

Postimees Sport
Copy
Eesti meeste võrkpallikoondis.
Eesti meeste võrkpallikoondis. Foto: Sander Ilvest

Eesti ja Ukraina rahvusmeeskonnad läksid eile Tartu Ülikooli spordihoones teist korda vastamisi ja seekord jäi lõpptulemuseks 2:2 (25:20, 24:26, 21:25, 32:30), vahendab Eesti võrkpalliliit.

Järgmisena peab koondis tuleval nädalal kolm kohtumist Soomega ning seejärel algab Euroopa Kuldliiga.

Täna oli peatreeneri rollis Oliver Lüütsepp, kes andis mänguaega kõikidele nimekirjas olnud meestele.

Esti meeskonna resultatiivseim oli 11 punktiga (+2) Kevin Saar, 10 punkti (+3) lisas Timo Lõhmus ja 7 punkti kanti nii Jan Markus Üpruse kui Mihkel Varblase arvele. Ukraina edukaim oli rünnakul 19 punktiga (+2) Yevhenii Kisiliuk.

Eesti vastuvõtt oli 54%, rünnakuid lahendai 37-protsendiliselt, blokiga saadi koguni 15 punkti ja servil löödi 3 ässa (11 viga). Ukraina vastuvõtt oli 485, rünnak 47%, blokiga teeniti 8 ja serviga 4 punkti (25 viga).

Oliver Lüütsepp ütles, et mõlemad peetud mängud täitsid oma ülesande. «Tore, et saime mängida pingelise ja huvitava neljanda geimi lõpu, arvan, et saalis publikule ka meeldis. Kokkuvõttes – blokis olime head. Kindlasti mehed tahtsid, aga kuidagi ei osanud võidelda mingitel hetkedel pallide pärast. Oleks tahtnud rohkem võitluslikkust näha. Rünnakul olime natuke lahjemad kui eilne sats. Aga kokkuvõttes täitsid need mängud oma eesmärki, kõik said mängida läbi kahe päeva,» sõnas Lüütsepp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles