Vabamalt tegutsenud Pärnu alistas Kalev/Cramo ning viis poolfinaalseeria tagasi suvepealinna

Karl-Joosep Küngas
Copy
Pärnu Sadam teenis Kalevi Spordihallis magusa võidu.
Pärnu Sadam teenis Kalevi Spordihallis magusa võidu. Foto: Mihkel Maripuu

Eesti korvpalli meistriliiga teises poolfinaalis läksid kolmandat korda omavahel vastamisi BC Kalev/Cramo ja Pärnu Sadam. Kuigi Kalevil oli võimalus seeriale punkt panna, siis noppis esimese võidu hoopis Pärnu, kelle võidunumbriteks olid 91:70.

Selg vastu seina olukorras Tallinnasse sõitnud Pärnu tuli tänasele kohtumisele vastu hoopis vabamalt. Neil olid kõik pinged justkui kadunud ning see tuli võõrsil mänginud Pärnule kasuks.

Juba avaveerandil suutis Pärnu soliidse eduseisu (24:16) kätte võidelda. Nende rünnakud toimisid ning suudeti kalevlased kaugvisetel eksima sundida. Poolajapausile mindi külaliste 41:36 juhtimisel.

Teise poolaja alguses pani Pärnu aga käima tõelise vurri, mida Kalev ei suutnud pidama saada. Ühtäkki leiti tabamusi kõikidelt positsioonidelt ning viimasele veerandile mindi vastu juba 71:48 eduseisus.

Viimasel veerandajal enam võitjas kahtlust ei tekkinud ning pigem oli küsimus ainult, millise seisuga tänane kohtumine lõppeb. Lõpusireeni kõlades näitas tabloo külaliste 91:70 võidunumbreid. Tänane võit tähendas, et poolfinaalseeria liigub tagasi Pärnusse ning üldseis on 2:1 Kalev/Cramo kasuks.

Võitjate parimatena viskasid Alterique Gilbert ja Ivo Van Tamm võrdselt 18 punkti. Esimese kontosse jäi veel 11 korvisöötu ja teisele 14 lauapalli. Kalev/Cramo edukaimana viskas Kamari Murphy 13 silma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles