Hokitäht Ovetškin ruttas Venemaale: ma ei kujuta ettegi, mis tunne oleks 1990ndatel elada (2)

Karl-Joosep Küngas
Copy
Vladimir Putin (vasakul) ja Aleksandr Ovetškin 2012. aastal.
Vladimir Putin (vasakul) ja Aleksandr Ovetškin 2012. aastal. Foto: Sergei Karpukhin

Möödunud nädalavahetusel langes jäähokiliigas NHL Washington Capitalsi sõelmängudel konkurentsist ning see tähendas, et hooaeg sai läbi ka vastuoluliseks muutunud Venemaa hokitähe Aleksandr Ovetškini jaoks.

Ovetškin ei soovinud USA-s kauem olla ning lahkus mõned tunnid pärast viimast kohtumist Venemaale. Seda ennekõike selleks, et minna perekonna juurde, keda ta pole talvest alates näinud.

«Väga keeruline on elada perekonnast eemal,» lausus Ovetškin ning kiitis seejärel tänapäeva tehnoloogiat. «Ma ei kujuta ettegi, mis tunne oleks 1990ndatel elada. Toona saadeti postiga kirju ja ei saanudki inimest reaalselt näha.»

Venemaa jäähokitäht plaanib kodumaal puhata ja olla enda perekonnaga. Samuti tuleb tal ravida vigastusi, mis tal hooaja jooksul kogunesid. 

Ovetškin on jäähokimaailmas väga vastuoluline mängumees ja seda ainult pärast Ukrainas puhkenud sõda. Teatakse, et ta on heades suhetes Venemaa presidendi Vladimir Putiniga ning pole avalikult sõda hukka mõistnud. Ta on varasemalt öelnud ainult, et loodab sõja peatset lõppu ja inimesed võiksid harmoonilisemalt elada.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles