Võitleja raske elu Venemaal: kuulihaav rinnus ja kõhtu pussitamine

Postimees Sport
Copy
Mahmud Muradov (vasakul).
Mahmud Muradov (vasakul). Foto: Jeff Bottari/USA TODAY Sports/Scanpix

MMA võitleja Mahmud Muradov tõi päevavalgele armetud juhtumid, mida ta pidi taluma aastate eest Venemaal elades. 32-aastane Usbekistanist pärit võitleja pidi pere aitamiseks töötama ehitusobjektidel. Purju joonud kolleegid kasutasid tema kallal vägivalda, teda tulistati ning pussitati.

Muradovi isa oli saanud vigastada ning sattus ratastooli. See tähendas, et poeg tuli perele appi ning raha saamiseks tuli minna tööle ehitusele. «Seal olid venelased, kes jõid hullumeelselt. Nad jõid liiga palju ning muutusid agressiivseks.

Ühel korral tulistati mind kõhtu, mul on seal jätkuvalt arm. Vedas, et väljas oli miinus 40 kraadi ja mul oli palju riideid seljas. Muidu oleks asi lõppenud traagilisemalt. Ühel teisel juhul mind näiteks pussitati,» rääkis Muradov Novinky.cz’le.

Nüüd elab Muradov Tšehhis koos sealse superstaari Monika Bagárovága, neil on kaheaastane tütar Rumia. Samas häirib meest, et Tšehhi võimud ei taha talle anda alalist elamisluba, sest ta olevat riigile julgeolekuoht.

32-aastane Muradov alustas profikarjääri 2012. aastal, ta on pidanud 32 matši, võitnud 25, neist 17 nokaudiga. Viimastel aastatel on ta osalenud UFC liigas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles