Tenniseäss näitas oma võimeid korvpalliplatsil, aga legend sõimas teda jobuks

Postimees Sport
Copy
Nick Kyrgios.
Nick Kyrgios. Foto: WILLIAM WEST/AFP/Scanpix

Austraalia tennisist Nick Kyrgios (ATP 76.) osales Austraalia heategevuslikul korvpallimatšil, kuid tegutses vaatlejate hinnangul väljakul liiga karmilt, blokeeris naiste viskeid ja söötnud palli tiimikaaslastele.

Kõige häälekamalt kritiseeris Kyrgios’t Austraalia korvpalliliiga legend Steve Carfino. «Milline jobu. Issand jumal. See polnud üldse spordimehelik. Ta blokeeris naiste viskeid, ei söötnud tiimikaaslastele,» loetles Carfino põhjuseid.

Terava keele poolest tuntud Kyrgios avaldas hiljem, et andis endast väljakul kõik, sest kartis, et satub meedia kriitika alla, kui tema võistkond kaotab. Muidugi ei jäänud Kyrgios ka Carfinole võlgu ja nimetas viimast kartuliks ning kritiseeris teda lühikese NBA karjääri pärast.

«Ma ei saanud seda mängu kaotada – meedia oleks mulle koha kätte näidanud, kui oleksime kaotanud,» rääkis Kyrgios Daily Telegraphy ajakirjanikel Matt Logueile, kes muide mängis kohtumises Kyrgiose võistkonnas.

Heategevusliku kohtumise võitis lõpuks Kyrgiose meeskond 37:13, tenniseässa arvele kogunes 16 punkti, ühtlasi valiti ta mängu parimaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles