Lewandowskile ihub hammast mitu tippklubi, kuid üks meeskond on teistest erilisem

Postimees Sport
Copy
Robert Lewandowski.
Robert Lewandowski. Foto: babiradpicture/AndyKnoth/SIPA/Scanpix

Eelmisel nädalal selgus, et Saksamaa jalgpalliklubi Müncheni Bayerni ründetäht Robert Lewandowski ei soovi praeguse koduklubiga lepingut pikendada. Kui varem kirjutati, et võimalik kosilane on Barcelona, siis nüüd on selgunud, et Poola koondislasel hoiab silma peal ka Londoni Chelsea.

33-aastasel Lewandowskil on Bayerniga kehtiv leping vähemalt kuni järgmise aastani, kuid kuna klubi soovis seda pikendada vaid aasta võrra, siis soovis poolakas leida uue tööandja. Saksamaa tippklubil oleks algaval suvel hea võimalus Lewandowski rahaks teha.

Barcelona on Lewandowskist väga huvitatud ja tegelikult soovib ka pallur ise Kataloonia klubiga ühineda. Kuid nüüd on selgunud, et Chelsea otsib sel suvel ründeliini täiendust. The Guardiani teatel valmistatakse praegu omapoolset pakkumist, et omandada Lewandowski mängijaõigused.

Igatahes on favoriit jätkuvalt FC Barcelona. «Lewandowski tahab väga Barcaga liituda, eelistatavalt sel suvel. Seetõttu avaldab Lewandowski agent Pini Zahavi Münchenile survet,» avaldas Saksa telekanal Sport1. Kui läbirääkimised katalaanide ja Müncheni Bayerni vahel peaksid siiski läbi kukkuma, võiksid mängu tulla londonlased.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles