EMil napilt poodiumilt välja jäänud Eesti kardisportlane: MMil tahaks kindlasti olla esikolmikus

Postimees Sport
Copy
Markus Kajaks.
Markus Kajaks. Foto: Tõnis Krikk

Markus Kajak saavutas nädalavahetusel Genki kardirajal KZ2-klassi Euroopa meistrivõistluste etapil neljanda koha, mida võib pidada Eesti kardiajaloo üheks parimaks saavutuseks.

«Kindlasti oleks võinud lõpus poodiumile tulla, aga kahjuks seekord läks nii, kuna finaalis jäi natuke kiirust puudu. Muidu oli väga positiivne nädalavahetus,» rääkis Kajak Kuku raadio saatele Piloot.

Kajaku sõnul on kõik konkurendid võidetavad, kuid ta tõi välja, et oluline on võistlusrajal eelnevalt trenni teha. Järgmine etapp sõidetakse 16.–19. juunil Itaalias Cremonas ning kuigi reeglid näevad ette, et kaks nädalat enne võistlust ei tohi samal rajal enam treenida, siis enne seda võib võistluspaigas testida.

«Ega meil lähebki nüüd suht tihedaks, sest võistluseni on vähe aega ja kaks nädalat enne võistlust ei tohi trenni teha. Tulebki nüüd varsti sinna treenima minna,» avaldas eestlane.

15.–18. september toimub Le Mansis MM, kus Kajak tahab samuti head vormi näidata. «Pärast EMi tuleb MM, seal tahaks kindlasti olla esikolmikus, see oleks väga hea saavutus. Siis saabki kalender läbi, sinna vahele tulevad mõned WSK etapid ja kui võimalus tuleb, siis ehk Eestis ka võistelda, aga praeguse kalendriga pole see võimalik,» ütles Kajak.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles