CSKA sõlmis loetud tunnid enne Ukraina sõda lepingu NBA mängijaga

Karl Mihkel Eller
Copy
Kevin Pangos (vasakul).
Kevin Pangos (vasakul). Foto: Ken Blaze/USA Today Sports/Scanpix

Moskva CSKA juhtkond kuulutas, et ei taha oma Euroliiga litsentsi kaotada ning loodab, et saab järgmisel hooajal sarjas osaleda, kuigi on sealt praegu koos teiste Venemaa klubidega välja arvatud. Muuseas tuli päevavalgele, et Ukraina ründamise eelõhtul sõlmis CSKA lepingu NBA klubi Cleveland Cavaliersi ridadesse kuulunud kanadalase Kevin Pangosega.

CSKA korvpalliklubi president Andrei Vatutin teatas, et nende selge siht on naasta Euroliigasse. «Venemaa sport on hädas. Ausalt öeldes on sellistes oludes võimalik ellu jääda, kuid väga-väga raske on edasi areneda. Seetõttu oleme saatnud Euroliiga juhtkonnale ja teistele klubidele palve lubada meil järgmisel hooajal mängida,» rääkis Vatutin Eurohoopsile.

Ta tõdes, et CSKA plaane mõjutab ka mängijate värbamine, mis on praegu külmutatud. Mitmed välismängijad on klubist lahkunud ning ei soovinud lepinguid pikendada. Näiteks sõlmis CSKA NBA mängija Kevin Pangosega lepingu päev enne sõja algust.

«Uskumatu kokkusattumuse tõttu sõlmisime temaga lepingu 23. veebruaril. Seejärel mõtles ta kaua, mida teha ja lõpuks otsustas Kanadasse jääda. Praegu arutleme oma tuleviku üle. Oluline on see, kas mängime Euroliigas,» ütles Vatutin ning ei kommenteerinud teateid, nagu oleks Pangos järgmisel hooajal liitumas Milano Olimpiaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles