NBA staar ähvardas relvaga ema, kes käskis lapsel pesu kokku voltida

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Rajon Rondo palliga.
Rajon Rondo palliga. Foto: David Richard/USA Today Sports/Scanpix

USAs Kentucky's leidis aset õõvastav peretüli, kus tuntud NBA korvpallur Rajon Rondo ähvardas oma kahe lapse ema, endist elukaaslast Ashley Bachelori.

Erinevate USA meediakanalite andmetel algas tüli sellest, kui Rondo koos 11-aastase pojaga videomängu mängis. Samal ajal palus aga Bachelor lapsel pesu kokku voltida. See ajas Rondo aga endast välja – ta rebis konsooli seinast ja lõhkus toas veel üht-teist. Ruumis viibis ka korvpallitähe 14-aastane tütar. Mõlemad ehmusid.

Rondo tormas toast välja ja olevat Bachelorile veel hüüdnud: «Sa oled surnud!»

36-aastane korvpallur naasis umbes veerand tundi hiljem, aga siis juba relvaga. Ta käsutas naise ja viimaks ka mõlemad lapsed õue maja ette. Rondo füüsilist jõudu ei kasutanud, ent sõimas nii naist kui ka lapsi, hoides pidevalt relva käes. 

Vahepeal oli Bachelor aga jõudnud kutsuda politsei, kes hirmutava olukorra lahendas. Viga keegi ei saanud. 

Praeguse seisuga pole Rondot arreteeritud, ent uurimine käib. Küll aga on teada nii palju, et ta pidi loovutama kõik oma tulirelvad ning Bachelori ja laste osas kehtib lähenemiskeeld umbes 150 meetri ulatuses. 

Rondo mängib NBA juba 2006. aastast, viimati esindas ta Cleveland Cavaliersi. 185-setimeetrise mängujuhi auhinnakapis on kaks NBA meistritiitlit ja mitmeid individuaalseid tunnustusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles