VIDEO Eesti korvpallikoondislane pakatas enesekindlusest, ent play-off'i avamäng Itaalias ebaõnnestus

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Kaspar Treier (palliga) viskas põhiturniiri viimases mängus Varese vastu 7 punkti. Vasakul Eesti koondise kapten Siim-Sander Vene.
Kaspar Treier (palliga) viskas põhiturniiri viimases mängus Varese vastu 7 punkti. Vasakul Eesti koondise kapten Siim-Sander Vene. Foto: @dinamosassariofficial

Itaalia korvpalli kõrgliigas kaotas Kaspar Treieri koduklubi Sassari Dinamo veerandfinaalseeria avamängus võõrsil Bresciale 97:104.

Korviderohkes mängus kallutas põhiturniiri kolmanda lõpetanud Brescia kaalukausi enda kasuks kolmanda veerandajaga. Sassari ei jäänud küll väga kaugele maha, ent reaalset võiduvõimalust samuti enam ei tekkinud. 

Kodumeeskonna parimana viskas viis kolmest sopsanud Amadeo Della Valle 30 punkti. Külalistele tõid võrdselt 22 silma Miro Bilan ja David Logan. Treier kaheksa minutiga pealeviset ei sooritanud. Kirja läks kolm isiklikku viga ja kolm lauapalli.

Vahepeal episoodiliselt platsile saanud Eesti koondise äärmängija lõpetas põhiturniiri väga hästi. Viimases kolmes mängus viskas ta kaks korda seitse ja ühel puhul 11 punkti. 22-aastane Treier lootis, et enesekindlus kandub üle ka play-off'i.

«Ma ei oska välja tuua, et midagi oleks otseselt muutunud. Mu suhtumine on alati olnud, et kui lähen platsile, annan endast maksimumi. Aga tunnen end platsil enesekindlamalt. Viskan julgemalt peale ja tänu sellele kasvab ka skoor,» selgitas Treier kohalikule meediale põhiturniiri ilusat lõppu.

«Olen play-off'ideks väga valmis. Näeme trennides kõvasti vaeva. Hea vorm peegeldub ka platsil. Ootame väga seeriat Bresica vastu.»

Treieril ja Brescial on võimalus vigade paranduseks juba homme. Poolfinaali pääsemiseks läheb tarvis kolme võitu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles