Kontaveidi ja Kanepi tugev konkurent oli sunnitud juba hooaja lõpetama

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Anastassija Pavljutšenkova.
Anastassija Pavljutšenkova. Foto: Rob Prange/Dppi/Scanpix

Venemaa tipptennisist Anastassija Pavljutšenkova teatas, et on sunnitud vigastuse tõttu hooaja juba mai keskpaigas pooleli jätma.

«Mul on väga kahju teatada, et pean Roland Garrosilt ja kõigilt ülejäänutelt selle aasta turniiridelt eemale jääma. Olen selle mõttega oma peas mänginud viimase nädala. Otsus oli väga raske, eriti arvestades, kui hästi mul eelmisel aastal Roland Garrosil läks. Aga pikaaegne valu on nüüd ületanud nii mu vaimse kui ka füüsilise piiri,» teatas 30-aastane tennisist sotsiaalmeedias.

«Olen tänavu küll palju taastusravile panustanud, aga mänginud vaid kolmel turniiril. Viimased kaks võistlust näitasid, et valu pole kuhugi kadunud. Ma pole valmis naasma. Seega otsustasin endale rohkem aega võtta ja tuleval aastal tugevamana tagasi tulla.»

Pavljutšenkova vigastas põlve aasta alguses Austraalia lahtistel, misjärel pidi ta tegema kümnenädalase pausi. Madridi ja Rooma turniiril piirdus venelanna vaid ühe matšiga. 

Suvisel Tokyo olümpial segapaarismängus kulla võitnud Pavljutšenkova on viimastel aastatel püsinud maailma edetabeli esikümne piirimail. Mullu jõudis ta Prantsusmaa lahtistel esimest korda suure slämmi finaali.

Küll aga on Roland Garrosil tänavu taas võistlustules Anett Kontaveit ja Kaia Kanepi. Põhitabeli loos toimub homme õhtul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles