Itaalia peatreener ei taha liiga närvilist Balotellit koondisesse

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mario Balotelli
Mario Balotelli Foto: SCANPIX

Itaalia jalgpallikoondise peatreener Cesare Prandelli ei kutsunud kolmapäevaseks sõprusmänguks USAga koondisesse Manchester City ründajat Mario Balotellit. Prandelli meelest on noormehel probleeme enda talitsemisega.

«Ma ei soovi mängijad, kes vastase tegutsemisele reageerides määrusi rikuvad ja väljakult minema saadetakse,» põhjendas Prandelli ründaja eemalejäämist. «Minu arust on ta liialt närviline.»

Balotelli on Manchester Citys mängides kolm korda punase kaardi saanud ning jaanuaris karistati teda tagantjärgi Scott Parkeri vastu tehtud liialt agressiivse jalaliigutuse eest. «Me peame Euroopa meistrivõistlusteks valmistuma. See tähendab, et ma ei taha näha mehi, kes esimeste raskuste ilmnemisel koha vea teevad ja punase kaardi saavad, nii et meeskonnakaaslased peavad kümnekesi rabelema,» toonitas Prandelli.

Balotelli jaoks on kutseta jäämine seda valusam, et ta on sel hooajal löönud City eest 19 mänguga juba 13 väravat. Lisaks ei saa Prandelli seekord kasutada vigastatud Giuseppe Rossit ja Antonio Cassanot. Elu esimese koondisekutse sai hoopis20-aastane AS Roma ründaja Fabio Borini.

Itaalia koondis mänguks USAga:

Gianluigi Buffon (Juventus), Morgan De Sanctis (Napoli), Salvatore Sirigu (Paris St Germain), Emiliano Viviano (Palermo), Ignazio Abate (Milan), Davide Astori (Cagliari), Federico Balzaretti (Palermo), Andrea Barzagli (Juventus), Leonardo Bonucci (Juventus), Giorgio Chiellini (Juventus), Domenico Criscito (Peterburi Zenit), Christian Maggio (Napoli), Angelo Ogbonna (Torino), Daniele De Rossi (Roma), Claudio Marchisio (Juventus), Riccardo Montolivo (Fiorentina), Thiago Motta (Paris St Germain), Antonio Nocerino (Milan), Andrea Pirlo (Juventus), Fabio Borini (Roma), Sebastian Giovinco (Parma), Alessandro Matri (Juventus), Giampaolo Pazzini (Internazionale).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles