Levadia teenis taas Kalju üle üliraske võidu

Karl-Joosep Küngas
Copy
FCI Levadia sai raske vastase.
FCI Levadia sai raske vastase. Foto: Liisi Troska/jalgpall.ee

Eesti Premium liigas kohtusid 14. voorus omavahel kaks suurt - FCI Levadia ja Nõmme Kalju. Sportland Arenal peetud kohtumises võttis 1:0 võidu valitsev meister Levadia.

Mõlema meeskonna jaoks oli tänane kohtumine väga tähtis, sest soovitakse läheneda tabeliliider FC Florale. Seejuures lõppes meeskondade esimene vastasseis 13. aprillil 1:1 viigiga.

Avapoolaeg lõppes väravateta viigiga, ent suuremad sündmused olid veel ees.

Teise poolaja alguses viis Levadia heas hoos olev Liliu. Brasiilia mängumees suutis 50. minutil ära kasutada Kalju meeste segaduse karistusalas ning suunas postist tagasi põrkunud palli väravavõrku. Liliule oli tänane tabamus juba hooaja viiendaks.

Kalju asus teravalt kohe viigiväravat jahtima. 60. minutil leiti karistusalast püstsööduga üles Pavel Marin. Kalju keskpooliku tõmbas karistusalas aga maha Levadia väravavaht Karl Andre Vallner, ent kohtuniku arvates puhtalt ning penalti jäi määramata. Kordusest oli siiski märgata, et kokkupõrge oli meeste vahel tugev ja palli Vallner ei mänginud.

Kohtumise viimased minutid olid väga teravad ja Kalju püüdis Levadiat võimalikult palju survestada. Kuigi Kalju mängumehed jõudsid mitmel korral pealelöögile, siis väravalukk jäi ikkagi avamata.

Nõnda teenis Levadia kolmanda järjestikulise 1:0 võidu ning astus taas Floraga ühele pulgale. Mõlemal meeskonnal on koos 37 punkti, ent Floral 14. vooru kohtumine veel pidamata. Nõmme Kalju jätkab 29 punktiga kolmandal real.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles