VIDEO Fännile peale astunud jalgpallur pälvis politsei tähelepanu

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Nottingham Foresti fännid tähistavad Inglismaa esiliiga play-offi finaali pääsemist.
Nottingham Foresti fännid tähistavad Inglismaa esiliiga play-offi finaali pääsemist. Foto: Zac Goodwin/AP/SCANPIX

Sotsiaalmeedias levib video, kus Sheffield Unitedi mängija Oli McBurnie astub peale pikali kukkunud fännile. Politsei on asunud juhtunut uurima.

Intsident leidis aset Inglismaa esiliiga play-off'i poolfinaali korduskohtumise järel, kui Nottingham Forest alistas kodustaadionil penaltiseerias Sheffield Unitedi. Kodumeeskonna fännid tormasid seejärel väljakule ning tekkis kergemat sorti kaos.

Sotsiaalmeedias levivast videost on näha, kuidas fännimelu keskel astub McBurnie ühele maas lebavale Foresti poolehoidjale peale. Politseiuurimine peaks tooma selgust, kas 25-aastane jalgpallur tegi seda meelega või mitte.

Üks Twitteri kasutaja pakkus välja, et McBurnie üritas fännist vigastatud jalaga üle hüpata. McBurnie kommenteeris postituse alla emotikoni «100» ehk andis mõista, et täpselt nii oligi. Olgu lisatud, et ründaja jättis mängu aprillis saadud jalavigastuse tõttu vahele.

«Oleme teadlikud videost, kus üks Foresti fänn lebab pärast play-off'i poolfinaali maas. Alustasime juhtunu kohta uurimist. Kõnealune isik ei ole teinud politseile kaebust, kuid julgustame teda ja kõiki tunnistajaid meiega ühendust võtma,» lausus Nottinghamshire’i politseinik Andy Wright.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles