Kolm Eesti meest Hollandi vormelitiimis – raske töö, mida tehakse kirega

Christopher Krutto, Barcelona
Copy
Kolme Eesti mehe – Sergei Vichmanni, Veiko Rõivase ja Aivar Heidemaa – ülesandeks on hoolitseda MP Motorspordi vormelite eest. Nagu Vihmann räägib, harjutatakse boksipeatusi ohtralt, et kõik sujuks probleemideta.
Kolme Eesti mehe – Sergei Vichmanni, Veiko Rõivase ja Aivar Heidemaa – ülesandeks on hoolitseda MP Motorspordi vormelite eest. Nagu Vihmann räägib, harjutatakse boksipeatusi ohtralt, et kõik sujuks probleemideta. Foto: MP Motorspordi Facebooki lehekülg

Kuigi Eesti vormelifännid hoiavad vormel 2 sarjas kõige rohkem pöialt Jüri Vipsi tegemistele, siis lisaks temale võib vabalt elada kaasa ka Hollandi tiimile MP Motorsport, kus F2- ja F3-sarjas sõitvate meeskondade peale on kokku kolm eestlasest mehaanikut.

Kuigi veel möödunud aastal olid F2-tiimis Sergei Vichmann ja Veiko Rõivas, siis viimane neist asus tänavusest aastast tööle vormel 3 tiimis. Seal tegutseb peamehaanikuna Aivar Heidemaa.

Just Heidemaa on kolmikust vormelitega kõige kauem tegelenud. Tema esimene kogemus vormelimehaanikuna pärineb juba 2002. aastast, kui kursusekaaslane kutsus teda toona Soome F3-sarjas sõitnud Urmas Uusneeme mehaanikuks. Sealt edasi liikus ta lõpuks Koiranen GPsse ja jõudis viis aastat tagasi otsaga MP Motorsporti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles