PM PARIISIS Kanepi treener Tustit: oma mängu mängides on Kaia võimeline Muguruzat võitma

Karl Juhkami
, reporter
Copy
Kuigi loos polnud Kaia Kanepi vastu armuline, peavad mitmed tenniseeksperdid tema šansse paremateks kui esmapilgul paberil näib.
Kuigi loos polnud Kaia Kanepi vastu armuline, peavad mitmed tenniseeksperdid tema šansse paremateks kui esmapilgul paberil näib. Foto: Bernat Armangue/AP/Scanpix

Meie valgepalluritest astub Prantsusmaa lahtistel tennisemeistrivõistlustel esimesena võistlustulle Kaia Kanepi (WTA 46.), kes läheb avaringis vastamisi endise maailma esireketi ning 2016. aasta Roland Garrosi tšempioni Garbine Muguruzaga (WTA 10.). Kuigi vastane on nimekas, usub eestlanna treener Indrek Tustit, et oma mängu peale surudes on Kanepil võrdlemisi head šansid.

«[Selleks, et homme võita] peavad mõlemad oma mängu võimalikult hästi ära mängima. Kui Kaia mängib oma mängu ära, siis on tal võimalik Muguruzat võita, kuid sama kehtib ka vastupidi. Kui üks mängib aga oma tasemest allpool, siis on [tal] kohe raske,» sõnas Tustit pärast viimast korrapärast treeningkorda Postimehele ning lisas, et Kanepi hetkevorm on kiiduväärt. «Alati tahaks olla nii heas vormis kui on üldse võimalik, kuid loodame, et kõik on hästi.»

Küll andis juhendaja mõista, et ideaalmaailmas soovinuks nad turniirile sisseelamiseks vähe hõlpsamat vastast, kuid lisas seejärel, et samamoodi mõtlevad ilmselt teisedki. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles