PM BARCELONAS Kuidas Postimehe reporter Barcelonas stardisirgel vormelid teele saatis

Christopher Krutto, Barcelona
Copy
Päris sellist sagimist F3-sarja stardirivil ei olnud, kui F1-e puhul, kuid võimas kogemus oli see sellest hoolimatagi.
Päris sellist sagimist F3-sarja stardirivil ei olnud, kui F1-e puhul, kuid võimas kogemus oli see sellest hoolimatagi. Foto: ZUMAPRESS.com/scanpix

Kataloonia GP-le suundudes ei osanud ma aimatagi, milline erakordne võimalus mul tekib. Tehes lugu kolme MP Motorsportis töötava Eesti mehaanikuga pakkusid nad mulle välja, et võivad mu kutsuda stardisirgele, kui F3-sarja võistlusautod sinna juba üles on rivistatud ning viimaseid ettevalmistusi tegemas. Mõistagi oli see pakkumine, millest on võimatu keelduda.

Kuigi algselt öeldi, et nad saavad mu lasta stardisirgele, kuid kui sealt peab lahkuma, siis pean ka boksialalt lahkuma, siis lõpuks selgus, et saan just sealt sõitu jälgida. Ja nii ma seadsingi enda sammud pühapäeva hommikul MP Motorspordi F3-tiimi telgi juurde.

Seal tervitasid mind mehaanikud Aivar Heidemaa ja Veiko Rõivas (kolmas MP Motorspordis töötav eestlane Sergei Vichmann tegutseb F2-meeskonna juures - C.K.). Telgi ees seisis ATV, mille järelkärudel oli kõik varustus, mida neil sõidu jooksul vaja võiks minna – uued esitiivad, värsked rehvid, ja erinevad tööriistad. Ma ootasin kannatlikult, kuni autodel tehti viimased ettevalmistused ja siis öeldi mulle järsku, et hüppa peale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles