Prantsusmaa lahtistel lõhati järjekordne šokk

Karl Juhkami
, reporter
Copy
Barbora Krejcikova.
Barbora Krejcikova. Foto: YOAN VALAT

Prantsusmaa lahtistel tennisemeistrivõistlustel on seni üllatuspomm lõhatud mõlemal päeval. Kui eile pudenes naiste seas konkurentsist Ons Jabeur (WTA 6.), siis täna tuli kaotusekibedust tunda Barboda Krejcikoval (WTA 2.).

Küünarnukivigastuse tõttu viimati veebruaris väljakul käinud tšehhitar tunnistas Roland Garrosi avaringis maailma 97. reketi Diane Parry 6:1, 2:6, 3:6 paremust. 

«See oli raske kohtumine. Mõistagi ma teadsin seda mingil määral ette ning üldises plaanis polnudki mu mäng nii halb, kuid füüsiliselt oli asi päris hull. Samas, mul tuleb [tagasitulekut] kusagilt alustada. Mõistagi on mul kahju, et see pidi juhtuma just siin ning rohkem matše ma teha ei saa, kuid edasi minemiseks on see hea alguspunkt,» ei teinud Krejcikova kaotusest siiski liiga suurt numbrit. 

Nagu öeldud, siis tšehhitar pole esimene asetatud mängija, kes Roland Garrosil konkurentsist pudenenud. Lisaks Jabeurile (WTA 6.), kes kaotas poolatar Magda Linette'ile (WTA 52.), on praeguseks koduteel ka Kaia Kanepi poolt välja lülitatud Garbine Muguruza (WTA 10.) ning Liudmilla Samsonova (WTA 27.), kes jäi 6:2, 2:6, 1:6 alla Montenegrot esindavale Danka Kovinicile (WTA 95.).

Esimeses kohtumises tuli mõru kaotusepill alla neelata ka endisel maailma esireketil Naomi Osakal (WTA 38.). Temal, tõsi, oli vastaseks maailma 28. reket, ameeriklanna Amanda Anisimova.

Kui enamik eelpool välja toodud kaotajate jaoks on sellega ka Prantsusmaa lahtised lõppenud, siis Krejcikova Pariisist veel kusagile ei rända. Nimelt on ta kaasmaalase Katerina Siniakovaga võistlustules ka paarismängus, kus tšehhitar on samuti tiitlikaitsja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles