Eesti fännid, Milanosse! Maailma paremaid korvpallureid plaanib Kreeka eest väljakule tulla

Toimetas Ville Arike
Copy
Milwaukee Bucksi liider Giannis Antetokounmpo peaks septembris mängima Eesti koondise vastu.
Milwaukee Bucksi liider Giannis Antetokounmpo peaks septembris mängima Eesti koondise vastu. Foto: Adam Glanzman/Getty Images/AFP/Scanpix

Kreeka korvpalliliidu teatel on riigi parim mängija Giannis Antetokounmpo liitumas septembris Euroopa meistrivõistlustel osaleva koondisega. Kreeka kuulub ühte alagruppi Eestiga.

Seega avaneb Eesti korvpallihuvilistele hiilgav võimalus näha lisaks oma koondisele maailma üht paremat korvpallurit, kes eelmisel aastal vedas oma koduklubi Milwaukee Bucksi NBA meistriks. Eesti ja Kreeka mängivad EMil Milanos, C-alagrupis.

Antetokounmpo antud põhimõttelist nõusolekut kinnitas väljaandele gazzetta.gr Kreeka koondise peamänedžer, hiljutine tippmängija Nikos Zisis. «Ta puhkab praegu, seejärel võtame uuesti ühendust ja paneme asja lõplikult paika,» ütles Zisis.

Bucksi tänavune hooaeg lõppes NBA play-off'i teises ringis, seitsmemängulises seerias tuli tunnistada Boston Celticsi paremust. Zisis märkis, et Antetokounmpo liitunuks koondisega igal juhul, klubihooaja pikkusest sõltumata. «Ta tahab sel suvel koondises mängida,» ütles peamänedžer.

EMi pileteid võib hankida nii Eesti korvpalliliidu kaudu kui ka EMi ametlikult kodulehelt. Eesti kohtub Kreekaga alagrupiturniiri viimasel päeval, 8. septembril. Kohe esimeses ja teises voorus 2. ja 3. septembril on Kreeka vastasteks grupi ülejäänud favoriidid Horvaatia ja Itaalia. Veel kuuluvad samasse gruppi Ukraina ja Suurbritannia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles