Eurosarja finaalmängu eelõhtul läks märuliks, 19 politseinikku sai vigastada

Toimetas Ville Arike
Copy
Rotterdami Feyenoordi meeskond harjutamas Tiranas asuval Kombetare staadionil.
Rotterdami Feyenoordi meeskond harjutamas Tiranas asuval Kombetare staadionil. Foto: LISI NIESNER/REUTERS/Scanpix

Albaania pealinnas Tiranas peetakse täna õhtul jalgpalli Konverentsiliiga debüüthooaja finaalmäng. Selle osaliste AS Roma ja Rotterdami Feyenoordi fännid suutsid juba mängupäeva eelõhtul niimoodi nokkapidi kokku minna, et vigastada sai ka 19 kohalikku politseinikku.

Fännid loopisid teisipäeval pudeleid ja kive ning kasutasid torusid ja muid esemeid. Politsei püüdis olukorda rahustada ning teatas, et kolmapäeva esimestel tundidel saadeti Durresi sadama kaudu riigist välja 80 itaallasest huligaani.

«Mõlema meeskonna fännide poolt korraldatud korrarikkumiste tagajärjel sai 19 politseinikku vigastada, neist üks noaga,» vahendas Albaania politsei asejuhi Albert Dervishi sõnu BBC.

Juba varem oli 60 mängule saabunud fänni - 48 itaallast ja 12 hollandlast - kinni peetud ja jaoskonda toimetatud ning kümme erinevate riikide kodanikku vigastustega haiglasse.

Tänane finaalmäng peetakse 21 700 pealtvaatajat mahutaval Kombetare staadionil. Roma peatreener Jose Mourinho märkis korraldajavalikut kommenteerides, et tema klubi fännid täidaksid ka Madridi kuulsa Santiago Bernabeu, kuhu mahub üle 81 000 huvilise.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles