Nagu dektektiivifilmis: varaste ohvriks langenud Vettel asus loova lahenduse abil paharette taga otsima (1)

Christopher Krutto
Copy
Sebastian Vettel.
Sebastian Vettel. Foto: Alejandro Garcia/Epa/Scanpix

Neljakordne vormel 1 sarja maailmameister jäi Barcelonas varaste ohvriks, kuid ei löönud sellest risti ette, vaid asus ise paharette otsima.

Nimelt said vargad Vetteli autost kätte vormeliässale kuulunud koti. Kui sakslane teo avastas, kasutas ta GPSi abi, et tuvastada oma AirPods kõrvaklappide asukoht ning asus elektritõukerattaga pikanäpumäehi jälitama.

«Sebastian Vettelile kuulunud kott varastati Barcelonas. Ta üritas seda leida, otsides oma Iphone’iga kõrvaklappe, mis kotis olid, kuid kui ta klapid leidis, siis need olid maha jäetud ja tal ei õnnestunud varastatud kotti leida,» seisis Aston Martini pressiteates.

Pärast ebaedukat tagaajamist suundus Vettel politseisse. Kusjuures ta on juba kolmas vormelisõitja, kes viimase 10 kuu jooksul varaste ohvriks on langenud.

2020. aasta jalgpall EMi finaali ajal aset leidnud rahutustes rööviti McLareni piloodi Lando Norrise kell. Möödunud kuul õnnestus pikanäpumeestel saada kätte Ferrari sõitja Charles Leclerci käekell, mille väärtus on umbes 300 000 eurot.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles