Neuville nõustus Hyundai küsimuses Tänakuga

Postimees Sport
Copy
Thierry Neuville (paremal) ja Ott Tänak (vasakul).
Thierry Neuville (paremal) ja Ott Tänak (vasakul). Foto: Fabien Dufour/Hyundai Motorsport

Ott Tänak teatas pärast Portugali rallit, et Hyundai i20 Rally1-autot peab veel arendama igast küljest, et see jõuaks kandadele Toyota ja M-Spordi konkurentidele. 2019. aastal maailmameistriga nõustus ka tiimikaaslane Thierry Neuville.

Küsimusele, kui kaugele jääb Hyundai Toyotast ja M-Spordist, vastas Tänak DirtFishile: «Päris kaugele. Seal on kõike teha, palju asju. Ma arvan, et üldiselt oleme läbinud vähe kilomeetreid ja oleme selle ajaga alles arendusega pihta hakanud, kuid juba peame osalema rallidel.»

Eestlasega nõustus tiimikaaslane Neuville, kes oli Portugali ralli järel DirtFishiga rääkides ettevaatlik, kuid kui ta kuulis Tänaku hinnangut, tunnistas ta: «Ma arvan, et pean temaga nõustuma.»

Kui belglaselt prooviti uurida, milliseid konkreetseid lahendusi oleks Hyundail vaja, vastas ta: «Ma arvan, et Ott andis teile sellele vastuse, kas pole nii? Tööd on veel teha, vastab tõele.»

Neuville tunnistas siiski, et tunneb end autos üsna mugavalt ja kiirus on olemas, mis erines Tänaku mõtetest. «Kindlasti on veel arenemisruumi. On hea, kui tunned ennast autos mugavalt. Aga kui probleemid võtavad hoogu maha, siis see pole hea.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles