Ibrahimovic avameelselt raskest vigastusest: valu tõttu ei saanud ma magada pool aastat

Karl Mihkel Eller
Copy
Zlatan Ibrahimovic.
Zlatan Ibrahimovic. Foto: Francesco Scaccianoce/ZUMAPRESS.com/Scanpix

Sel nädalal tuli avalikuks, et 40-aastane Rootsi jalgpallilegend ja AC Milani ründaja Zlatan Ibrahimovic käis põlveoperatsioonil ning jääb kuni kaheksaks kuuks palliplatsilt eemale. Vanameister pole oma karjäärile veel joont alla tõmmanud, kuid rääkis esimest korda avameelselt oma vigastusest.

«Viimased kuus kuud mängisin ilma eesmise ristatisidemeta vasakus põlves. Põlv oli paistes kuus kuud. Viimase poole aasta jooksul sain meeskonnaga treenida vaid kümme korda. Poole aasta jooksul tehti rohkem kui 20 süsti.

Võtsin valuvaigistid iga päev, valu tõttu ei saanud ma magada peaaegu kuus kuud. Ma pole kunagi nii palju väljakul ega väljaspool seda kannatanud,» ütles Ibrahimovic Instagramis.

Samas tunnistas ta, et andis endast AC Milanile kõik, et nad tuleksid Itaalia meistriks. «Peas oli mul ainult üks eesmärk: teha oma meeskonnakaaslased ja treenerid Itaalia meistriks, sest andsin neile lubaduse. Täna on mul uus eesmine ristatiside ja järjekordne trofee,» ütles ta võidukalt.

Ibrahimovici leping klubiga saab läbi juuni lõpus. Seetõttu kardavad jalgpallifännid, et legendaarse pallivõluri mängijapäevad on läbi. Kusjuures Itaalia meedias on spekuleeritud, et Ibrahimovic võtab suvel üle endise jalgpalliagendi Mino Raiola töö, kes suri kuu tagasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles