Katse kaks? Eesti jalgpallikoondis võib katsuda rammu Argentina ja Messiga

Henry Lääne
, Sporditoimetuse juht
Copy
Lionel Messi Argentina koondise särgis.
Lionel Messi Argentina koondise särgis. Foto: JUAN MABROMATA/AFP/Scanpix

Eesti jalgpallikoondis kohtub 5. juunil Hispaanias San Sebastianis maavõistlusmängus Argentinaga, väidab Argentina vutiajakirjanik Hernan Castillo. Eesti Jalgpalli Liit ei kinnita seda ega lükka ümber.

Kindlasti peab Eesti juunis kolm mängu, kui Rahvuste liiga D-divisjonis kohtutakse 2. ja 9. juunil vastavalt kodus San Marino ja võõrsil Maltaga. 13. juunil ootab maavõistlusmatš Albaaniaga, mis mängitakse samuti võõrsil.

Kohtumine Argentinaga oleks aga magus kirss tordil, sest pakub võimalust katsuda rammu maailma ühe tugevama koondisega ning ehk jookseb väljakule ka ajaloo üks paremaid jalgpallureid Lionel Messi.

Muide, 2011. aastal pakkus Argentina Eestile maavõistlusmängu, kuid kohtumine jäi ära, sest ladinaameeriklaste pakutud mängupäev 6. juuni oli päev enne EM-valiksarja kohtumist Fääri saartega, mis peeti võõrsil.

«Argentiinlased pakkusid välja variandi, kuid nad oleksid tulnud ilma kaheksa kuni kümne põhimeheta. Uus peatreener (Sergio Batista – toim.) nimelt soovinuks mängitada neid mehi, kes esimesse ešeloni ei kuulu,» kommenteeris Eesti alaliidu president Aivar Pohlak toona

Pohlak lisas, et Argentina huvi näitas, kuidas tulevikus pole välistatud kahekordsete maailmameistritega mängimine. Ehk ongi see aeg nüüd käes!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles